Employment Agreement General D | Suretynews What Is A Personal Indemnity

енглески српски речник на мрежи

Добро дошли у речник енглески–српски. Унесите реч или фразу у текстуално поље слева.

  додај превод

Глозби је дом за хиљаде речника. Не пружамо само речник енглески–српски, већ и речнике за сваки постојећи пар језика, бесплатно и на мрежи. Посетите нашу почетну страницу и изаберите свој језик.

Преводилачка меморија

Глозбијеви речници су јединствени. Поред превода на језик енглески или српски, наводимо и на десетине примера како се речи користе. Ово носи назив „преводилачка меморија“ и веома је корисно преводиоцима. Можете да видите не само превод, већ и како се одређена реч понаша у реченици. Наша преводилачка меморија долази већином из паралелног корпуса који су креирали људи. Такве преведене реченице су веома користан додатак речницима.

Статистика

Тренутно је преведено 76.655 фраза.   Тренутно је преведено 5729350 реченица.

Сарадња

Помозите нам у стварању највећег енглески–српски речника на мрежи. Једноставно се пријавите и додајте нове преводе. Глозби је заснован на сарадњи и свако може да додаје и уклања преводе. То чини наш речник енглески српски стварним; њега су створили матерњи говорници који користе језик свакодневно. Будите уверени да се свака грешка у речнику брзо исправи, тако да се можете поуздати у наше податке. Ако наиђете на грешку, исправите је. На хиљаде људи ће вам бити захвално на томе.

Глозби није складиште за речи, већ за њихова значења. Захваљујући томе, додавањем једног превода, ствара се на десетине других! Помозите нам у развоју речника; ваше знање је од изузетног значаја за људе широм света.